Известие
Collapse
No announcement yet.
Тресе на празни обороти??!?!???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеRANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Bullit Покажи съобщениеСамо да намеря време и при Лисан, проучих картата къде еПри Бобо повече не...
Мерси на всички колеги за мненията, ще пиша като я оправя да се знае какво еFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Здравейте, колеги!
Моят проблем е по-различен, но ще го добавя в тази тема
Тресе ми доста здраво като включа първа и бавно отпускам съединителя,направо цялата предница подскача.Прави го само в задръствания като е поработила (и само на първа),като е студена всичко си е ОК! Какъв може да е проблема - лагер,съединител...? Ако някой е имал същия проблем да пише,че и на идея си нямам от какво е._____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеЗдравейте, колеги!
Моят проблем е по-различен, но ще го добавя в тази тема
Тресе ми доста здраво като включа първа и бавно отпускам съединителя,направо цялата предница подскача.Прави го само в задръствания като е поработила (и само на първа),като е студена всичко си е ОК! Какъв може да е проблема - лагер,съединител...? Ако някой е имал същия проблем да пише,че и на идея си нямам от какво е.
Заминал ти е феродовия диск . Той е с едни пружинки , които като поостареят и се разхлабят правят така..... Приготви си 300 лвОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
При мен има засега някакво относително подобрение - пак чистих мпх, дросела, откачах датчици, рестартирах компа. Пак тресе на празен ход, ама не толкова. В момента искам да засека колко харчи (подозирам, че харчи над 15, ама няколко дена още и ще видим). Лошото е, че останах без пари сега и след седмица на заплата директно при Лисан
и цялостна рекапитулация - дюзи, бобина, лули, ламбда и евентуално компресия, а и газ анализ, да видим кво гориAlfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЗаминал ти е феродовия диск . Той е с едни пружинки , които като поостареят и се разхлабят правят така..... Приготви си 300 лв_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеПри мен пък тресе между 1100 и 1400 оборота. На празен ход не тресе като ускорявам между 1100 и 1400 ми се тресе колата след това всичко си е ОК.
И аз ли съм за диск? или другаде да търся проблема?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment